...Arhiva foto

padis

...
o mica descriere o mica descriere o mica descriere o mica descriere o mica descriere o mica descriere o mica descriere o mica descriere o mica descriere o mica descriere o mica descriere o mica descriere o mica descriere
Nu am gasit poza

Despre Padis ...

Muntele este traversat de un drum forestier de 53 km in curs de modernizare pe traseul Rachitele-Ic Ponor- Padis-Boga-Pietroasa. Sunt 31 km de la Rachitele la Padis si alti 22 de la Padis la Pietroasa. Pe ambele capete doar o portiune este asfaltata: Huedin- Rachitele, sau Bologa-Rachitele, iar pe partea cealalta Pietroasa - Sudrigiu. Drumul forestier este greu accesibil pentru autoturisme, si totusi pentru pozitia sa strategica Padisul este si va ramine o zona agreata de iubitorii drumetiilor. Posibilitate de cazare nu prea este pe platou, dar dupa marimea santierului de linga fosta cabana in viitorul apropiat se va rezolva si aceasta problema.

Platoul este dominat de virful Biserica motilor -1456m, pe care este amplasat un punct de belvedere decorat cu icoane si felinare care lumineaza si noaptea, functionind ca punct de reper pentru turistii rataciti. O poteca nemarcata ne duce pana in virf dupa un urcus de 30 minute.

...

obiective turistice

...

cazare